Ons assortiment

In de huidige tijd is het steeds belangrijker om aan drukte ontsnappen. Rust te vinden tussen vrienden en familie. Het huis wordt meer dan ooit een thuis. Gordijnen, tapijt, laminaat, P.V.C. en raamdecoratie veranderen mee. Warme kleuren, speciale dessins, onderhoudsvriendelijke materialen, de eisen worden hoger om het leven te vervolmaken. En dat kan. ARPI Woontrend kent de nieuwste trends en vindt altijd een manier om aan de 'meest onmogelijke' wensen te voldoen. Voor elk interieur. Daag ons maar uit. Of dat nu klassiek, romantisch of strak modern is… Loop eens binnen met een idee of eigen ontwerp.

Vloeren

ARPI levert en plaatst het complete assortiment vloeren. Alle typen vloeren van diverse fabrikanten; tapijt, marmoleum, vinyl, rubber, laminaat, P.V.C. Voor elk doel en voor elke gebruiksintensiteit en alle speciale eisen. Wij voeren per categorie de volgende merken:

Tapijt

Desso , Parade , Bonaparte , Edel , Belakos , Bewe , Tretford , Heuga , Nouwens & Bogaers en Dersimo.

Laminaat

Quick-step en Beauty Floor.

Marmoleum

Forbo en Tarket

Vinyl

Novilon en Dersimo

P.V.C.

M-Floor , Quick-step en Beauty Floor

Karpetten

Brink & Campman , Lano , Hamat , Arte espina , Masters of the Loom en Carpet making.

Droogloopmatten

Coral en Hamat.

Raamdecoratie

De combinatie van raamdecoratie en de vloer kan een extra dimensie geven. Het beïnvloed het ruimtelijk aspect. Oppervlakte lijkt groter of kleiner, muren hoger of lager. Het creeërt de sfeer waarin gewerkt gaat worden. Wij voeren per categorie de volgende merken:

Gordijnen & Vitrages

Egger , Gardisette , A House of Happiness , Vadain , Swatch Box , Lethem & Vergeer , Goudstikker , van den Acker , M&M Hedefa , Unland , Holland Haag , Cordima en Convair.

Zonwering

Luxaflex , Flex Colours , Velux , HR Design , Gardisette en Verosol.

Sierroedes

Buche , Vion en Beautisol.

Horren

Luxaflex en Velux


Slaapkamer

ARPI Woontrend kan u adviseren over het juiste matras en verstelbare bodems. En een goede, functionele ombouw, die de instap en uitstap makkelijk houdt. Op de juiste hoogte. Allemaal belangrijke zaken die met de juiste keus zorgen dat u weer kunt genieten van uw nachtrust. Wij voeren per categorie de volgende merken:

Senior ledikanten

Vroomshoop.

Matrassen

Vroomshoop en Polma.

Dekbedden & kussens

Ducky Dons en Polydaun.

Bedtextiel

Cinderella en Polydaun.