Uitsluitend tot volle tevredenheid.

Arpi Project is vooral een flexibele projectinrichter die er een eer in stelt om wensen van opdrachtgevers zo goed mogelijk te vertalen in stijlvolle functionele oplossingen. Wij hanteren daarbij als motto, 'uitsluitend tot volle tevredenheid'.

Ons uitgangspunt is dat elk interieur, of project als u wilt, in feite een soort maatkostuum is dat moet beantwoorden aan uw persoonlijke smaak, maar vooral ook 'lekker moet zitten'.

Werkwijze

Het eerste wat wij trachten uit te vinden is de functionaliteit, het gebruiksdoel van de ruimte. Wat zijn de eisen die aan de inrichting moeten worden gesteld? Daarbij komen aspecten aan de orde als uitstraling, onderhoudsgemak, levensduur, budget en dergelijke. Het zal duidelijk zijn dat een groepspraktijk van huisartsen een andere uitstraling behoeft dan een dameskapsalon om maar eens wat te noemen.

Ook herkenning kan een belangrijk punt zijn. Is er bijvoorbeeld sprake van een huisstijl, zodat het een eis is dat de kleuren daarvan een bepalende rol spelen in het interieur? Als we al die zaken hebben geïnventariseerd proberen we in samenspraak met de opdrachtgever tot een compact programma van eisen te komen. Op basis daarvan bespreken we in grote lijnen het inrichtingsplan mede om vast te stellen of er uitgesproken voorkeuren bestaan met betrekking tot stijl, kleuren, materiaalkeuze, enz.

Gedurende deze algemene oriëntatie zien wij onze inbreng als adviserend, maar ook met een grote mate van betrokkenheid om gezamelijk te komen tot een zo optimaal mogelijk resultaat. Daarna volgt vanzelfsprekend de concretisering van de ideeën, resulterend in een offerte en een planning voor de uitvoering, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Deeltrajecten

Vanzelfsprekend kunt u Arpi Project ook inschakelen voor deeltrajecten. Heel graag zelfs! Alleen voor het tapijt bijvoorbeeld, of in combinatie met overige stoffering zoals gordijnen of zonwering bijvoorbeeld. Een groot- of een klein project, het maakt ons in aandacht niet uit. Want altijd zullen wij met volle inzet uw opdracht tot volle tevredenheid uit voeren. Daarmee dienen we uw belang maar ook het onze. Tevreden klanten spreken dat vaak rond en bovendien zie je ze meestal terug. Dat is de basis van ons zakendoen.


Onverslaanbaar in tapijt

Arpi Project heeft als het ware een tapijt achtergrond op dat gebied kunnen wij ons wat kennis en ervaring betreft met iedereen meten. Arpi Project beschikt over de beste vakmensen en onze referentielijst laat zien dat wij op dit gebied echt alles aankunnen. Hoewel wij u in principe elke tapijtsoort kunnen leveren, bestaan er ook sterke relationele bindingen met een selecte groep tapijtfabrikanten in binnen- en buitenland. Dat stelt ons in staat om onze cliënten mee te laten profiteren van gunstige inkoopcondities.